HBO-stage Marketing & Projectmanagement

VLM Banner 2017

Ben jij op zoek naar een veelzijdige stage op het gebied van marketing, projectmanagement en communicatie? Ben jij een aanpakker en durf jij initiatief te nemen? Dan is dit de perfecte stage voor jou!

VeldMark is een merkactivatiebureau gespecialiseerd in het bieden van face to face product- en merkbeleving. Wij ontwikkelen en begeleiden de meest uiteenlopende promotiecampagnes.

Wij bieden:
Een leerzame stage binnen een enthousiast, informeel en jong team dat dagelijks bezig is om merken op een creatieve manier in de markt te zetten. Als stagiair draag je bij aan de ontwikkeling en uitvoering van onze campagnes. Jouw opdracht bestaat uit de volgende werkzaamheden:

  • Projectmanagement: Als stagiair ondersteun je de projectmanagers bij het bedenken en voorbereiden van promotiecampagnes. Je draait van start tot eind mee in het project. Samen met de projectmanager ontwikkel je het plan, maak je draaiboeken, ga je langs op locatie en zorgen jullie voor een evaluatie.
  • Personeelsplanning: Je ondersteunt onze personeelsplanner bij het werven en inplannen van promotiemedewerkers op de verschillende campagnes die VeldMark gaat uitvoeren. Elke dag spreek je heel wat studenten via de telefoon, e-mail of WhatsApp.
  • Social Media: Je werkt mee aan de optimalisatie in het gebruik van Social Media door met nieuwe tips en tricks op ludieke wijze posts te plaatsen voor verschillende doeleinden. Alweer een geslaagde campagne afgelopen weekend? Jij deelt het op Instagram en facebook. Beginnen we deze week met een nieuwe promotieactie? Jij weet via Social Media iedereen hiervan op de hoogte te brengen en enthousiast te maken over VeldMark.

Natuurlijk heb je binnen je stage voldoende tijd om te werken aan schoolopdrachten.

Jij bent:
Een proactieve HBO/WO-student die minimaal 32 uur per week beschikbaar is.

  • Geïnteresseerd in marketing en personeelsplanning.
  • Enthousiast, flexibel en ondernemend.
  • In het bezit van een rijbewijs.

Hebben wij je interesse gewekt? Stuur dan een korte motivatie en jouw CV naar werken@veldmark.nl t.a.v. Renske Spruyt.

De startdatum van deze stage is in overleg, bij voorkeur voor een periode van 10-20 weken. Deze stage is eventueel ook te combineren met een afstudeeropdracht.