Bijbaan | local project manager

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarbij jij je netwerk uit kan breiden, zelf je tijd kan indelen en werken aan je marketingvaardigheden? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Per direct zijn wij op zoek naar een

LOCAL PROJECT MANAGER

die het leuk vindt om in een jong en gedreven team te werken én te presteren!

In de steden Rotterdam, Groningen, Amsterdam en Utrecht

Wij zijn:
VeldMark is al meer dan 17 jaar actief op de markt van brand activation en fieldmarketing. Voor een groot aantal bekende merken ontwikkelen en organiseren wij promotiecampagnes op unieke locaties door heel Nederland. Onze organisatie is van begin tot eind betrokken bij alle projecten; van de conceptuele ontwikkeling en de logistieke planning tot het inzetten van onze eigen promotiemedewerkers.

Wij bieden:
Een functie waarbij jij verantwoordelijk bent voor de werving van promotiemedewerkers in je eigen studentenstad. Jij regelt dat je vrienden, club- en studiegenoten gaan werken op de leukste campagnes bij jullie in de buurt. Je hebt een commerciële instelling waardoor je uitstekend in staat bent om de beste kandidaten zowel binnen als buiten je eigen netwerk te selecteren en actief te betrekken bij de organisatie. Verder ben je betrokken bij lokale campagnes en draag je bij aan organisatie- en personeelsontwikkeling. Je deelt je eigen tijd in zodat je deze bijbaan gemakkelijk kunt combineren met je studie.

Jij bent:

  • Student aan een HBO- of WO-opleiding
  • Sociaal vaardig en het middelpunt van een uitgebreid sociaal netwerk
  • Representatief, flexibel en stressbestendig
  • In staat om zelfstandig je functie uit te voeren
  • Gedreven en resultaatgericht
  • Bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs

Heb je interesse?
Stuur dan je sollicitatie voorzien van je motivatie en CV naar werken@veldmark.nl t.n.v. Sophia Schumacher.