Vacatures

Werken bij VeldMark

Ben je ook zo enthousiast geworden door onze opvallende promotiecampagnes en zou jij ook willen werken bij VeldMark? We hebben regelmatig diverse vacatures openstaan. Hou deze pagina in de gaten voor nieuwe openstaande vacatures of word lid van onze Facebook en LinkedIn groepen.

 

VeldMark kantoor

Ons team is op dit moment compleet. Als we weer op zoek zijn naar nieuwe collega’s plaatsen we hier een bericht.

 

Vacatures promotiewerk

VeldMark is altijd op zoek naar leuke, vlotte studenten die met een glimlach en een grap het publiek naar zich toe weten te halen. Wat is er leuker dan een promotieactie tot een succes maken door jouw inzet? Ben jij die enthousiaste merkambassadeur met een HBO of WO achtergrond die begrijpt dat onze opdrachtgevers gebaat zijn bij 100 procent inzet en een positieve instelling?

Meld je dan nu aan om ons team te versterken! Stuur ons een WhatsApp bericht via 06-24485044 om jezelf voor te stellen of vul nu het contactformulier in en wie weet zien we je snel op kantoor bij VeldMark voor een kennismaking.

Contactformulier

 

Stage bij VeldMark

Wel hebben we het hele jaar door diverse stageplaatsen op MBO- en HBO-niveau beschikbaar. Ben je benieuwd hoe VeldMark werkt achter de schermen, dan is een stage bij VeldMark misschien iets voor jou. Bekijk welke stages je kunt lopen bij VeldMark.

 

Ben jij al lid van onze Facebook pagina? Klik hier om de pagina te bekijken en ‘like’ VeldMark!