Vacatures

Werken bij VeldMark

Ben je ook zo enthousiast geworden van onze opvallende promotiecampagnes en zou jij ook willen werken bij VeldMark? We hebben regelmatig diverse vacatures openstaan. Hou deze pagina in de gaten voor nieuwe openstaande vacatures of word lid van onze Facebook en LinkedIn groepen.

 

Vacature Projectmanager

Per september zijn wij op zoek naar een enthousiaste projectmanager met een passie voor merkactivatie. Campagnes met een verhaal, waarin we de interactie aangaan met consumenten en deze fan maken van de merken van onze opdrachtgevers. Vind jij het een uitdaging om hierin mee te denken en vervolgens de campagnes met strakke deadlines tot in de puntjes te organiseren? Ga dan naar de vacature Projectmanager voor meer informatie en misschien word jij onze nieuwe collega.

 

Vacatures promotiewerk

VeldMark is altijd op zoek naar leuke, vlotte studenten die met een glimlach en een grap het publiek naar zich toe weten te halen. Wat is er leuker dan een promotieactie tot een succes maken door jouw inzet? Ben jij die enthousiaste student met een HBO of WO achtergrond die begrijpt dat onze opdrachtgevers gebaat zijn bij 100 procent inzet en een positieve instelling?

Meld je dan nu aan om ons team te versterken en wie weet zien we je binnenkort bij VeldMark!

Contactformulier

 

Stage bij VeldMark

Wel hebben we het hele jaar door diverse stageplaatsen op MBO- en HBO-niveau beschikbaar. Ben je benieuwd hoe VeldMark werkt achter de schermen, dan is een stage bij VeldMark misschien iets voor jou. Bekijk welke stages je kunt lopen bij VeldMark.

 

Ben jij al lid van onze Facebook pagina? Klik hier om de pagina te bekijken en ‘like’ VeldMark!