Vacatures

Werken bij VeldMark

Ben je ook zo enthousiast geworden door onze opvallende promotiecampagnes en zou jij ook willen werken bij VeldMark? We hebben regelmatig diverse vacatures openstaan. Hou deze pagina in de gaten voor nieuwe openstaande vacatures of word lid van onze Facebook en LinkedIn groepen.

VeldMark kantoor

Ons team op kantoor is op dit moment compleet, maar we hebben wel interesse om kennis te maken met diverse ZZP’ers voor projectmanagement, die waar nodig ons team kunnen versterken! Ben jij een projectmanager met een passie voor merkactivatie? Campagnes met een verhaal, waarin we de interactie aangaan met consumenten en deze fan maken van de merken van onze opdrachtgevers. Jij vindt het een uitdaging om hierin mee te denken en vervolgens de campagnes met strakke deadlines tot in de puntjes te organiseren en uit te voeren.

Profiel:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als projectmanager, bij voorkeur op het gebied van merkactivatie of merkpositionering
  • Onze kernwaarden: ondernemend, flexibel, verrassend, betrokken, betrouwbaar, professioneel.

Ben jij de projectmanager die samen met een team van professionals mooie en effectieve campagnes wil realiseren voor A-merken?
Stuur ons dan je CV of neem contact op met ons voor meer informatie. Tel: 030 – 699 4828 of mail naar vacatures@veldmark.nl 

Vacatures promotiewerk

VeldMark is altijd op zoek naar leuke, vlotte studenten die met een glimlach en een grap het publiek naar zich toe weten te halen. Wat is er leuker dan een promotieactie tot een succes maken door jouw inzet? Ben jij die enthousiaste merkambassadeur met een HBO of WO achtergrond die begrijpt dat onze opdrachtgevers gebaat zijn bij 100 procent inzet en een positieve instelling?

Meld je dan nu aan om ons team te versterken! Stuur ons een WhatsApp bericht via 06-24485044 om jezelf voor te stellen of vul nu het sollicitatieformulier in en wie weet zien we je snel op kantoor bij VeldMark voor een kennismaking.

Sollicitatieformulier

Stage bij VeldMark

Wel hebben we het hele jaar door diverse stageplaatsen op MBO- en HBO-niveau beschikbaar. Ben je benieuwd hoe VeldMark werkt achter de schermen, dan is een stage bij VeldMark misschien iets voor jou. Bekijk welke stages je kunt lopen bij VeldMark.

Ben jij al lid van onze Facebook pagina? Klik hier om de pagina te bekijken en ‘like’ VeldMark!