Promotieteams

Promotieteams

Een campagne staat of valt met het promotieteam en de medewerkers erachter. De promotiemedewerkers van VeldMark zijn vlotte en enthousiaste studenten. Goed opgeleide jonge mensen die met een glimlach en een grap het publiek naar zich toe weten te halen. Die begrijpen dat onze opdrachtgevers gebaat zijn bij 100 procent inzet en een positieve instelling. En dat het succes van een actie ook direct op hen afstraalt.

De promotieteams van VeldMark worden met zorg geselecteerd. De medewerker doorloopt vooraf een (strenge) sollicitatieronde waarin ze klaargestoomd worden voor het ‘echte’ werk. Uiterlijk speelt hierbij uiteraard een belangrijke rol, maar VeldMark selecteert ook op sociale vaardigheden, zelfstandigheid en een goed ontwikkeld inzicht in wat VeldMark en de opdrachtgevers verstaan onder een goede promotiecampagne en de uitvoer ervan. Daarnaast doen onze promoboys en promogirls allemaal een HBO of WO opleiding.

Onze VeldMarketeers zijn zeer divers in te zetten. Of u nu mensen zoekt voor flyeren, sampling, productdemonstraties of beurswerk; voor elke opdracht wordt een poule van mensen samengesteld en wordt het promotieteam getraind voor de specifieke werkzaamheden. Elk team heeft zo zijn eigen functie; een team van promoboys spreekt vaak een vrouwelijke doelgroep aan en datzelfde effect bereikt u met promogirls die een mannelijke doelgroep benaderen. Als de aandacht van de doelgroep volledig gericht moet zijn op uw product, dan komt onze representatieve promotiedame in beeld. De promotiedames van VeldMark zijn goed getraind om de focus van de consumenten te vangen en vast te houden en zo uw product of dienst het middelpunt van de belangstelling te maken.

Door opvallende kleding en eyecatchers in te zetten wordt het te promoten product of dienst in de schijnwerpers gezet bij de doelgroep. Een promoteam kan op iedere locatie, in iedere plaats van Nederland eenvoudig worden ingezet. VeldMark Promoteams kunnen worden ingezet in bijvoorbeeld winkelcentra, binnensteden, op NS stations of op andere locaties waar de doelgroep aanwezig is.

VeldMark verzorgt promotiecampagnes voor diverse grote merken. Een promotieteam inhuren bij VeldMark biedt veel mogelijkheden op het gebied van sampling, flyeren, beursbemanning of iedere andere promotieactiviteit. Promotiebureau VeldMark helpt mee in de conceptontwikkeling, geeft gericht advies en verzorgt de uiteindelijke promotieactie met de inzet van de beste promotieteams.

Bekijk onderstaande pagina's voor meer inspiratie: