Overige diensten

Fotomarketing, promotieteams, demonstraties, marktonderzoek…

Iedere campagne is uniek en daarom wordt iedere opdracht op maat ontwikkeld. Elke activatie vraagt om zijn eigen aanpak en uitvoering  en de inzet van traditionele fieldmarketingtools als sampling en het uitdelen van een flyer op allerlei locaties is lang niet altijd de juiste aanpak. Door de ervaring die VeldMark in de jaren heeft opgebouwd is er veel expertise ontstaan in diverse kanalen en bestemd voor diverse doelgroepen.

Soms is de aanwezigheid van een bijzonder aangekleed promotieteam al voldoende en een andere keer worden meerdere activiteiten binnen één campagne uitgevoerd om nog meer aandacht te genereren.

Fotomarketing is zo’n activiteit om het bereik van je samplingcampagne te vergroten. Maar hoe zet je fotomarketing effectief in? VeldMark heeft de afgelopen jaren diverse fotomarketingcampagnes ontwikkeld en uitgevoerd in combinatie met flyer- en samplingacties en pop-up settings.

Ook instore en near store winkeldemonstraties waarbij de consument direct kan kennismaken met producten of diensten zorgen voor een blijvende indruk. In combinatie met een kortingsactie is dit een beproefde activatie om meer verkopen te realiseren.

En als u nu benieuwd bent naar de mening van uw doelgroep dan denkt VeldMark graag met u mee om een marktonderzoek op maat te maken en uit te voeren. VeldMark kan dan ook diverse methodes inzetten om uw onderzoek digitaal af te nemen en te verwerken.

VeldMark verzorgt altijd promotiewerk op maat. Voor iedere product of dienst is een gepaste promotiecampagne te realiseren waarvoor VeldMark haar promotors kan inzetten. Denk ook eens aan mystery shopping, aangekondigde locatiebezoeken, landelijke distributie van promotiematerialen, kleinschalige standbouw, prijsmetingen of guerrilla campagnes. In onderstaand menu staan nog meer diensten die uw campagne een succes kunnen maken.

Bekijk onderstaande pagina's voor meer inspiratie: