Login

Er zijn diverse digitale tools beschikbaar om je administratie bij te houden. Hiervoor heb je van onze administratie inloggegevens ontvangen. Bewaar deze goed!

Declaraties

Om uitbetaald te worden dien je de uren in te voeren in onze online database. Voer hier de gemaakte werk- en reisuren in, samen met de overige gemaakte kosten zoals reiskosten. Zorg ervoor dat je je papieren bonnetjes, voorzien van BTW, opstuurt en je OV-chipkaart overzicht mailt naar VeldMark, en dat deze bedragen overeenkomen met de kosten die je gedeclareerd hebt.

Log in

Evaluaties

Voor sommige projecten zullen we je vragen een feedbackformulier in te vullen. Zorg ervoor dat je de ochtend nadat je gewerkt hebt je evaluatie hebt ingevuld, zodat wij direct met de gegevens aan de slag kunnen en feedback kunnen geven aan de opdrachtgever.

Klik hier om naar dit formulier te gaan.

Loonadministratie

Je loonstroken en jaaropgaaf zijn via internet te bekijken. Loonstroken worden niet per post verstuurd!
Via de website www.werknemerloket.nl kun je inloggen met je e-mailadres en je loonstroken bekijken. Als er een nieuwe loonstrook beschikbaar is, ontvang je hiervan een melding in je mailbox.

Ook kun je inloggen via je mobiele telefoon. Er zijn apps beschikbaar in de Appstore, in Google Play voor Android en in de Windows Store, genaamd ‘Werknemerloket’. Even downloaden en je kunt overal, altijd en wanneer jij wilt, inloggen.

windows