Flyeren

Flyeren

Flyers worden verspreid voor diverse doeleinden en kunnen diverse boodschappen dragen, maar ze hebben allemaal hetzelfde doel: de ontvanger tot actie aansporen. Als de flyer een informatieboodschap verstrekt, dan wordt de ontvanger aangespoord om bijvoorbeeld een website, winkel of uitgaansgelegenheid te bezoeken. Vaak worden flyers ook verspreid als kortingsbonnen voor een bepaalde winkel- of horecaformule om extra klanten te trekken.

Flyeren zorgt voor één-op-één contact; een flyer kan uitgereikt worden aan de massa, maar ook aan de personen die in de doelgroep vallen en is daarom erg doeltreffend. De promotieteams van VeldMark verzorgen graag uw campagne en kunnen uw flyer uitdelen op die drukke locaties, die voor u het maximale resultaat opleveren.

Naast het flyeren kan VeldMark meedenken over de vorm van de campagne om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Ook kunnen wij het logistieke traject en de aankleding van de flyeractie verzorgen, of dat nu alleen de flyers zijn, of zelfs de hele aankleding van het flyerteam en misschien wel een leuke eyecatcher. VeldMark zorgt dan ook voor eventueel benodigde vergunningen en heeft uitgebreide kennis over aantrekkelijke alternatieve mogelijkheden. Voor meer informatie over flyeren kunt u contact opnemen met VeldMark.

Bekijk onderstaande pagina's voor meer inspiratie: